На Березнянщині викрали сміттєві баки, на Мукачівщині   діти вкрали телефон та гроші

27.04.2018 17:46 КРИМІНАЛ

Протягом доби з 26-го на 27 квітня поліція Закарпаття встановила особи підозрюваних у чотирьох крадіжках.

На Ужгородщині поліцейські оперативно розшукали викрадача гаманця, який він викрав з будинку мешканки селища Середнє. Поліцейські встановили, що раніше судимий односельчанин проник до літньої кухні будинку потерпілої та викрав звідти гаманець з грошима.

У селі Луг Великоберезнянського району через неправомірні дії односельчанина постраждав завідувач сільського клубу. У чоловіка невідомі вночі викрали два сміттєві контейнери, що були розміщені біля його місця роботи. 44-річному підозрюваному інкримінують злочинні дії за статтею 185 Кримінального кодексу України.

Встановили поліцейські і особу викрадача 150 доларів з приміщення у селі Обава, на Мукачівщині. Районна поліція з’ясувала, що у злочинних діях обґрунтовано підозрюється учень 6 класу місцевої школи. У присутності батьків хлопця опитали. За фактом правопорушення розпочате слідство.

Крім того, мукачівські районні полісмени розшукали підозрювану у викраденні мобільного телефону з роздягальні школи у селі Великі Лучки, на Мукачівщині. 15-річну опитали. Відносно неї вирішується питання про притягнення її до відповідальності.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат