В ДП “Перечинський лісгосп” вже створено рейдові бригади для охорони ялинок від незаконних рубок

05.12.2017 22:34 КРИМІНАЛ

Наближаються улюблені,   як для   малечі так і для дорослих, новорічні та різдвяні свята і кожен   вже   розпочинає по-трошки готуватися до них. Коли всі знаходяться в очікуванні див та казки,   на сторожі стоять працівники ДП «Перечинське лісове господарство», адже саме в цей період активізується незаконна заготівля та   реалізація новорічних ялинок.

З метою забезпечення охорони хвойних насаджень та запобіганню їх незаконному вирубуванню у передноворічний період на підприємстві, разом із представниками національної поліції та громадських організацій, створено рейдові бригади для патрулювання лісових масивів.

У випадках виявлення фактів незаконних порубок новяорічних ялинок для обрахунку суми нанесених збитків до порушників застосовуються штрафні санкції згідно постанови Кабінету Міністрів України № 665 від 23 липня 2008 р. із застосуванням індексації 2017 р. Штраф на лісопорушника накладається згідно статті 65 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Мінімальна оплата лісопорушником за одну найменшу зрубану новорічну ялинку становить 404,50 грн. Тому перш, ніж зрубати дерево слід добре подумати, а чи не краще ялинку придбати законним методом – на спеціально виділених місцях.

ТЕГИ : новий рік

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат