В ужгородському супермаркеті неповнолітні дівчата намагалися вкрасти солодощі на тисячу гривень

Управління поліції охорони в Закарпатській області 04.12.2017 21:45 КРИМІНАЛ

Охоронник вчасно і викликав ДСО.

Сигнал «Тривога» надійшов на пульт централізованого спостереження Управління поліції охорони Закарпаття о 12.45. Наряд реагування вчасно прибув на місце події, зловмисниць було затримано вже на виході із торгової зали. Ними виявилися зовсім юні ужгородки - подругам всього 11 та 12 років, вони спокусились на солодощі, загальна вартість яких склала тисячу гривень.

Поліцейські пояснили підліткам, що вони вчинили неправомірні дії, які суворо караються. Поцуплені солодощі було повернено на полиці торгового центру, а на місце події викликано батьків юних правопорушниць.

В Управлінні поліції охорони в Закарпатській області розповідають, що подібних правопорушень скоєно малолітніми не мало.

- Батькам варто бути обачними. Варто розмовляти зі своїми дітьми, пояснювати, чому такого робити не варто. Адже такі дії дітей, не зважаючи на вік, караються законом. І, на жаль, наслідки можуть бути неминучими, - наголосив заступник Управління поліції охорони в Закарпатській області капітан поліції Сергій Лисенко.

Наразі ж за даним фактом проводиться перевірка, з неповнолітніми та їх рідними працюють слідчі.

Управління поліції охорони в Закарпатській області

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат