Поліція Виноградівщини спіймала неповнолітніх вуличних грабіжників

Відділ комунікації поліції Закарпатської області 24.11.2017 21:53 КРИМІНАЛ

У Виноградові ввечері на вулиці двоє неповнолітніх перестріли чоловіка, ударили його та відібрали мобільний телефон. Поліція відразу ж спіймала юних грабіжників. За даним фактом розпочато кримінальне провадження.

Увечері 23 листопада в поліцію Виноградівського району звернувся із заявою житель Виноградова. Заявник повідомив про те, що його пограбували на вулиці.

Як встановили правоохоронці, чоловік повертався ввечері додому і в темному провулку його перестріли двоє молодих незнайомців. Потерпілому завдали удару по нозі та відібрали від нього мобільний телефон.

Грабіжників оперативно затримали. Ними виявилися двоє неповнолітніх виноградівців: одному з них лише 14, другому – 15 років.

За даним фактом поліція розпочала кримінальне провадження. У діях юнаків вбачаються ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України (Грабіж, поєднаний з насильством). Речовий доказ вилучено й після проведення відповідної експертизи буде повернуто власнику.

Вирішується питання про обрання фігурантам справи міри запобіжного заходу. Слідчі також перевіряють їх можливу причетність до скоєння інших аналогічних злочинів у місті.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат