Поліція Іршавщини виявила нові факти, до яких причетна 19-річна сутенерка з Тячівщини (ФОТО)

Відділ комунікації поліції Закарпатської області 21.11.2017 22:58 КРИМІНАЛ

Правоохоронці встановили, що жінка займалася безпосередньо підбором дівчат для надання сексуальних послуг. У злочинних діях вбачаються ознаки правопорушення за статтею 303 Кримінального кодексу України.


Вчора, 20 листопада, до поліції надійшла інформація щодо встановлення нових подробиць у факті звідництва, зафіксованому ще 19 жовтня.

В рамках проведення досудового розслідування, правоохоронці встановили, що 19-річна мешканка села Вонігово Тячівського району, фігурує у ще одній справі щодо втягнення жінок до занять проституцією.

Так фігурантка провадження, організувала для клієнта послуги сексуального характеру. Гроші 19-річна взяла на місці злочину, у іршавському готелі, де її знайома надала послуги. Частину коштів, здобутих незаконним шляхом, жінка привласнила собі.

За даним фактом правоохоронці розпочали слідство. У злочинних діях фігурантки вбачаються ознаки правопорушення за статтею 303 Кримінального кодексу України, а саме Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією. Слідство у справі триває.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат