Укртрансбезпека Закарпаття "кришує" нелегальних перевізників?

04.09.2017 20:34 КРИМІНАЛ

Нещодавно інформаційні ресурси Закарпаття освітили затримання на хабарі співробітника управління Укртрансбезпеки у Закарпатській області за оформлення ліцензії на пасажирські перевезення. Блискавичною реакцією керівника управління Укртрансбезпеки Закарпаття на резонанс стала прес-конференція на предмет відбілювання «честі мундиру» служби.

Укртрансбезпека є державним органом, який ліцензує пасажирські перевезення, а також здійснює контроль за наявністю у перевізників тих самих ліцензій та інших дозволів. Саме тому, факти викриття перевізників-нелегалів, які діють без наявності ліцензій та дозволів є показником результативності роботи служби.

На сьогодні держава максимально спростила процедуру видачі ліцензій на пасажирські перевезення, а на сайті Укртрансбезпеки ви знайдете детальні інструкції з порядку їх отримання, навіть із прикладами заповнення необхідних документів. З іншого боку, держава запровадила відповідальність за перевезення без ліцензій та дозвільних документів, передбачивши навіть конфіскацію транспортних засобів.

01 вересня 2017 року на Закарпатті розпочав свою діяльність ще один перевізник-нелегал міжнародного класу на маршруті «Рахів – Прага». За інформацією з офіційних реєстрів маршрутів Міністерства інфраструктури України та Закарпатської облдержадміністрації, нещодавно прорекламований рейс «Рахів – Прага» чеського перевізника LEO Express, він же закарпатський ТОВ «Ерабус», їздить без оформлення дозвільних документів.

Про факти здійснення таких нелегальних перевезень поставлено до відома управління Укртрансбезпеки у Закарпатській області.

Відтак, маємо яскраву нагоду простежити за роботою Укртрансбезпеки Закарпаття та реакцію на нелегальні перевезення «під її носом».

Підприємства транспорту уважно слідкують за реакцією управління Укртрансбезпеки у Закарпатській області та триматимуть розвиток подій під громадським контролем.

Розклад руху автобуса на сайті LEO Express   https://www.le.cz/i.php?page=cms-51109
Реклама міжнародно рейсу на інформаційних порталах

http://1001idea.info/leo-kosice-rakhiv

http://minfin.com.ua/2017/08/21/29581186

РЕЄСТР ПЕРЕВІЗНИКІВ (в даних реєстрах відсутній рейс перевізника ТОВ “ЕРАБУС” – “Рахів – Кошице” чи “Рахів – Мукачево” для здійснення поїздки за розкладом руху від LEO Express – “Рахів – Кошице з пересадкою на потяг до Праги”.)
Міністерство Інфраструктури України http://mtu.gov.ua/content/pasazhirski-perevezennya.html
Закарпатська ОДА   http://www.carpathia.gov.ua/ua/615.htm

Джерело: Закарпатавтотранс
http://zakavto.com.ua/nelegalni-perevezennya-zakarpattya-erabus-ukrtransbezpeka/

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат