Керівництво посту та відділу "Тиса" відсторонено від служби - ГПУ

admin 28.04.2017 07:19 КРИМІНАЛ

Митники Угорщини затримали в транспорті, що виїхав з України, контрабанду 125002 пачок сигарет та 916 кілограм бурштину-сирцю. За поданням прокуратури керівництво посту та відділу "Тиса" відсторонено від служби.

Митники Угорщини затримали в транспорті, що виїхав з України, контрабанду 125002 пачок сигарет та 916 кілограм бурштину-сирцю. За поданням прокуратури керівництво посту та відділу "Тиса" відсторонено від служби. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив Генеральний прокурор України Юрій Луценко, передає УНН.
Як повідомив Ю.Луценко, сьогодні митники Угорщини затримали в транспорті, що виїхав з України контрабанду 125002 пачок сигарет та 916 кілограм бурштину-сирцю.
“Слідчим прокуратури Закарпатської області повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.364 КК України головному державному інспектору МП „Тиса“ Берчі В.В., який проводив митне оформлення транспортного засобу, йому вручено клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою”, — написав Генпрокурор.
Крім того, він додав, що за поданням прокуратури керівництво посту та відділу “Тиса” відсторонено від служби.

УНН

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат