У Запоріжжі обстріляли екс-начальника Закарпатського обласного УБОЗу

admin 25.03.2016 17:53 КРИМІНАЛ

Микола Кулітка (на фото) отримав шість поранень, два з яких – в голову


У Запоріжжі обстріляли екс-начальника обласного УБОЗу
25 березня приблизно о 6:30 невідомі в Запоріжжі важко поранили з вогнепальної зброї колишнього начальника управління боротьби з організованою злочинністю УМВС у Закарпатській області Миколу Кулітку.

Як повідомили в обласній поліції, стрілянина сталась у Вознесенівському (Орджонікідзевському) районі Запоріжжя.

«За попередніми даними, імовірно стріляли з автоматичної зброї. Постраждалого госпіталізовано у вкрай тяжкому стані. На місці події працює оперативно-слідча група. Відкрито кримінальне провадження за фактом замаху на вбивство», – повідомило джерело.

На сайті обласної поліції повідомляється, що з перехрестя вулиць Лермонтова і Набережної до лікарні було доставлено 45-річного жителя обласного центру з вогнепальними пораненнями.

Попередня правова кваліфікація події – «замах на вбивство».

Як зазначає портал Depo.ua, мова йде про Миколу Кулітку. Він отримав шість поранень, два з яких у голову.

Микола Кулітка обіймав посаду начальника управління боротьби з економічною злочинністю ГУМВС у Запорізькій області і був звільнений в 2008 році.

Як повідомили УНІАН співробітники ГУ Нацполіції у Запорізькій області, які працювали на місці замаху, при огляді місця події виявлено гільзи від пістолета ПМ.

В поліції також підтвердили інформацію про те, що потерпілий отримав шість вогнепальних поранень, два з яких – у голову.

«Зараз він у вкрай важкому стані перебуває у реанімаційному відділенні місцевої міськлікарні, куди переведений після операції», – розповіли в поліції.

Деталі замаху правоохоронці не озвучують.

Зазначимо також, що 12 липня 2013 року у селі Сторожниця (передмістя Ужгорода) Закарпатської області вночі у дворі приватного будинку згорів автомобіль марки Honda Pilot, який належав родині Кулітки.

http://zaxid.net/

admin

Коментарі :


26.03.2016 23:49 БЕРЕГОВО

шо люди пишуть правду? бо вона очі коле.се правда кіть пишуть.А ше хочу уповісти за того перевертня Работінського убозовця з Мукачева, який роками при пагонах і нись кіть робить у органах, та вун давно має сидіти пожиттєво у тюрмі. Ті мільярди награбовані і “зароблені” нечесно на кордонах на контрабанді про шо пишуть люди то є правда! Роками знають за цих Работінських, куліток, дешків, усіх не перерахувати, ціла система бандитів у погонах роками грабуваи, були співучасниками контрабандних схем, рекету, залякування, особливо за роки у Берегові, в убозі , кордони були їхніми приватними вотчинами, робочі дні починалися із сводок переправленої контрабанди в різних місцях кордону у Закарпатті. Про той ужас, шо робив Роботінський і його кампша роками і його вищі начальники з людьми, описати не можна! люди пропадали без вісти, ставали жертвами перевертня Роботинського, вони на контрабандних грошах покупували маєтки вілли в угорщині, що сусіди мадяри кажуть коли там купили хижі, думали шо то якісь президенти чи міністри іноземні, А то закарпатські менти перевертні там собі логова накупили. Скільки торгових центрів ?А в мукачеві Робот які хижі має, живе у віллі у центрі за зеленим базаром у мукачеві, у три поверхи, матері своїй хворій тоже хижу одгрохав на Одеській з памятником діві марії прямо у дворі, це йому не поможе, за комерцію перерахувати всього не можна, ресторани, басейни термальні, магазини, розважальні центри, виробництво, усюди власність або в долі. Але ще мало люди пишуть про цих покидькув у різних ЗМІ, їх треба судити військоим трибуналом і приговорити до пожиттєво!


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат