Представницю "Єдиного Центру"   впіймали на гарячому при отриманні хабара

admin 12.02.2016 09:59 КРИМІНАЛ

Головного сімейного лікаря Ужгорода затримали під час отримання неправомірної матеріальної вигоди


В Ужгороді під час отримання хабара затримали головного лікаря Ужгородського міського центру первинної медико-санітарної допомоги, екс-депутатку від «ЄЦу» Тетяну Козак.

Злочинні дії з боку колишньої ЄЦівки були викриті за процесуального керівництва прокуратури Закарпаття. Працівники слідчого управління ГУ НП і Управління захисту економіки затримали хабарницю під час отримання нею неправомірної вигоди, у розмірі 4 тисячі гривень.

За інформацією прокуратури, зараз за вказаним кримінальним провадженням, з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 3 ст. 368 ККУ, триває проведення першочергових слідчих дій. Скеровані ці заходи на документування вказаної протиправної діяльності.

Довідка видання Вся Закарпатська правда:

ч. 3 ст. 368 ККУ Одержання хабара в особливо великому розмірі або службовою особою, яка займає особливо відповідальне становище карається позбавленням волі на строк від восьми до дванадцяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

Нагадаємо, що на минулих місцевих виборах, у 2015-му, Тетяна Козак у команді Володимира Чубірка претендувала на депутатське крісло в обласній раді Закарпаття. Перед цим була депутатом міської ради Ужгорода. У обох випадках йшла під прапорами партії клану Балог “Єдиний центр”.


http://vsapravda.info/?p=73414

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат