Понад 250 тисяч гривень штрафу заплатять закарпатці за крадіжку електроенергії

admin 09.02.2016 11:12 КРИМІНАЛ

ПАТ «Закарпаттяобленерго» інформує про виявлені факти крадіжок електроенергії.

У період із 1 по 5 лютого 2016 року працівниками Товариства виявлено 53 факти крадіжок електричної енергії. Зокрема, було складено 44 Акти порушень Правил серед населення та 9 Актів – у юридичному секторі (приватні підприємці, фізичні особи підприємці, підприємства, фірми тощо).

Найбільше фактів незаконного втручання в електромережі серед населення впродовж минулого тижня було виявлено в Міжгірському, Мукачівському, Рахівському та Хустському районах (6 порушень на Міжгірщині та по 5 – у інших трьох районах). Найчастіше незаконно споживали електроенергію за допомогою втручання в роботу приладу обліку шляхом пошкодження лічильника та зриву пломб, а також за допомогою змонтованих безоблікових розеток та прихованих перемикачів дублюючого вводу.

У юридичному секторі факти крадіжок було виявлено у 7-ми районах, з яких найбільше на Перечинщині та в місті Мукачеві (по 3 випадки). Найчастіше порушення – втручання в роботу приладу обліку шляхом пошкодження останнього (пошкодження корпусу лічильника, розбите скло, пошкодження та зрив пломб).

Також упродовж минулого тижня Комісіями з розгляду актів про порушення Правил нараховано штрафів на загальну суму 250,6 тис. грн, з яких:
у побуті – 161,0 тис. грн;
у юридичному секторі – 89,6 тис. грн.

admin


За матеріалами прес-служби ПАТ «Закарпаттяобленерго»

ТЕГИ : Закарпаттяобленерго

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат