Полювання на дітей. Прокуратура спроби їх викрадення ставить під сумнів

30.09.2016 17:03 КРИМІНАЛ

За інформацією ГУ НП у Закарпатті, в Ужгороді та районі станом на 26 вересня зафіксовано 4 спроби викрадення дітей.

За неофіційними даними, таких випадків налічується понад 6. Однак поліція досі не змогла вийти на слід особи на чорному джипі, яка заманює дітей до автівки з допомогою іграшок та солодощів. Такий факт був у с. Тарнівці на Ужгородщині, коли чоловік на джипі намагався викрасти дитину. Поліція обмежилася тим, що повідомила про відсутність постраждалих і порадила батькам не залишати своїх дітей на вулицях без нагляду.

Також повідомлялося про схожі випадки в Ужгороді на проспекті Свободи тощо. Там чоловік на автівці червоного кольору діяв подібними методами. «Детальний опис цієї особи правоохоронці мають. Проте за кілька тижнів, упродовж яких ширяться тривожні чутки про полювання на дітей, працівники поліції так і не спромоглися з’ясувати бодай щось про ймовірного злочинця-збоченця та затримати його», — обурюються батьки.

29 вересня в Ужгородській прокуратурі за участі правоохоронців та міської влади було заявлено: спроби викрадення дітей в Ужгороді поки не підтвердилися. Як повідомляє прес-служба Ужгородської мерії, у прокуратури наразі немає доказів того, що спроби викрадення дітей реально були. Втім, усі ці факти контролює прокуратура і перевіряє всі можливі зачіпки.

Правоохоронці просять батьків провести з дітьми роз’яснювальні застережні бесіди про безпечну поведінку з чужими людьми, а всіх, хто стане очевидцем ситуацій, які можуть свідчити про вчинення злочину, або ж спроби будь-якої неадекватної поведінки з дітьми — негайно повідомляти поліцію.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат