У Закарпатті затримали пенсіонера, який збував патрони

admin 26.01.2016 10:59 КРИМІНАЛ

Набої до пістолету Макарова, автоматичної зброї та набій для кулемету ДШК: такий «товар» намагався збути 64-тирічний житель Іршави, що на Закарпатті.

Чоловіка, який гуляв вулицями міста і пропонував перехожим боєприпаси, затримав спільний наряд поліції охорони та працівників Хустського відділу поліції.

Повідомлення про те, що вулицями Іршави ходить «бізнесмен» – продавець патронів, надійшло близько обіду. На лінію «102» зателефонував мешканець м. Іршави, що безпосередньо отримав пропозицію придбати набої.

Не гаючи часу, поліцейські вирушили за «наводкою». Професійними діями спільного наряду вже за кілька хвилин горе-продавця було затримано на площі Народній.

Під час поверхового огляду в присутності понятих у чоловіка було виявлено 56 патронів різного калібру: 1 набій калібру 12,7 мм для кулемету ДШК, 24 набої калібру 5,45 мм, 5 набоїв калібру 7,62 мм для автоматичних гвинтівок та 26 набоїв калібру 9 мм до пістолету Макарова.

Дані набої вилучено та направлено на дослідження в Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при Головному управлінні Національної поліції в Закарпатській області.
Наразі за даним фактом проводиться подальша перевірка.

admin


За матеріалами Управління поліції охорони в Закарпатській області

ТЕГИ : поліція охорони

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат