Утікаючи від патрульних п’яний ДАІшник протаранив дитячий садок в Ужгороді (ВІДЕО+)

admin 22.07.2016 08:01 КРИМІНАЛ

ДТП сталася близько 20:00 на вулиці Йокаї в обласному центрі

За попередньою інформацією, водій Skoda Superb не зупинився на вимогу патрульних полісменів, спробував втекти, але не впорався з керуванням і влетів у дитячий садок, знісши паркан.

У водія виявили у крові 2,5 проміле алкоголю. Водієм виявився діючим працівником ДАІ Федір Голубка. За словами затриманого він 21 рік пропрацював у міліції. Це підтверджується і у профілі правоохоронця у мережі Facebook. Чоловік 1975 року народження.

На щастя, ніхто в результаті ДТП не постраждав.

За словами очевидців, після того, як чоловік на авто протаранив паркан дитячого садочку, він намагався втекти уже без авто через двір закладу, але патрульні полісмени його затримали. Ще тривалий час чоловік поводив себе вкрай агресивно, лаявся, погрожував, в тому числі патрульним та журналісту Mukachevo.net. Про це на відео, де є ненормативна лексика.

http://www.mukachevo.net/ua/news/view/142208

+++++++++++++++

У поліції обіцяють остаточно звільнити ДАІшника, який в’їхав у дитсадок в Ужгороді

Як уже повідомлялось, учора близько 20:00 на вулиці Йокаї в Ужгороді сталась дорожньо-транспортна пригода: автівка "Skoda Superb" врізалась у місцевий дитячий садок і знесла паркан.

За кермом автомобіля був працівник ДАІ Федір Голубка. Він намагався втекти від патрульних поліцейських, однак останнім вдалось його затримати.

У правоохоронних органах запевняють, що після ретельного вивчення ситуації даного ДАІшника буде звільнено зі служби остаточно. Справа в тому, як уже повідомляло інтернет-видання "PMG.ua", винуватець ДТП був звільнений з роботи за скоєння аналогічного правопорушення. Але два тижні тому суд поновив Федіра Голубку на роботі у поліції.

PMG.ua

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат