Прокуратура відкрила кримінальне провадження за фактом стрілянини в центрі Ужгорода

admin 18.05.2016 19:16 КРИМІНАЛ

За фактом хуліганських дій за участі депутатів Ужгородської міськради розпочато кримінальне провадження

За інформацією керівника Ужгородської місцевої прокуратури Дмитра Кириленка СВ Ужгородського ВП ГУНП в Закарпатській області зареєстроване кримінальне провадження за ч.4 ст. 296 КК України за фактом вчинення хуліганських дій за участі депутатів Ужгородської міської ради та інших осіб, із застосуванням травматичної зброї.

На даний час тривають першочергові слідчі дії. Ужгородська місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво у даному кримінальному провадженні, а його хід взято на контроль керівництвом прокуратури області. Як зазначив Дмитро Кириленко, санкція вказаної статті 296 ч.4 кримінального кодексу України (хуліганство, вчинене групою осіб, із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень) передбачає покарання позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

Повідомила прес-служба прокуратури Закарпатської області

Очевидці стверджують, що постріли лунали зза огорожі готелю Корона. З будівлі готелю вийшов з простреленою Євген Рахімов.

За ним вийшли двоє озброєних чоловіків один з них – міський депутат Іван Волошин.

Рахімова забрала швидка, стан у потерпілого задовільний.

trubyna.org.ua

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат