Водій однієї з ужгородських маршруток придавив дверима 4-річну дівчинку

admin 15.05.2016 09:19 КРИМІНАЛ

В Ужгороді продовжує "процвітати" нахабність водіїв громадського транспорту. Днями на маршруті № 3 трапився випадок, який у соцмережах підняв хвилю обурення серед містян.


Водій вищеназваного маршруту придавив дверима 4-річну дівчинку і таким чином проїхав декілька метрів. Мати дитини, Оксана Стоянова, зайшовши у "маршрутку", запиталася водія, чи бачив він дівчинку.

Як виявилось, бачив. Горе-водій почав нарікати на те, що дівчинка не дочекалась, поки він стане на місце. На погрози жінки виклкикати поліцію, водій відповів сміхом, додавши: "Ага, зараз Порошенко до вас прилетить".

"Ось така історія. От виникло в мене питання: що можна реально зробити в такій ситуації, коли водій просто хам, якому нічого не можна доказати, створює таку загрозливу ситуацію?" Хоча все, що йому потрібно було зробити – це сказати дитині: "Вийди з автобуса мені треба кілька метрів переїхати", – коментує ситуацію мати постраждалої дівчинки.

Назріває ще один скандал, та вакансія на посаду водія "маршрутки", адже представники міської влади пообіцяли взятись за цю справу.

pmg.ua/

admin

Коментарі :


16.05.2016 22:59 СНАЙПЕР ЛЬВІВ

Якщо людина,яка працює для народа,не вміє себе вести,чи то водій того ж автобуса!Чи то обслуга в кафе або барі,або в магазині.В поліклініках,лікарнях,поліціі і тому подібне,то що треба робити?правильно всі мислите,міняти тому чи іншому роботу на іншу де немає ЛЮДЕЙ!По даному автобусному випадку   - культура обслуги,і тезніка безпеки ну і людяне відношення до пассажира!Всі своі нерви і невзгоди треба залишати дома!привят вам хлопаки від львівських бандерлогів???????


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат