СБУ підозрює закарпатських прикордонників у сприянні масштабним вирубкам лісу поблизу кордону

admin 28.04.2016 11:10 КРИМІНАЛ

Співробітники СБУ спільно з військовою прокуратурою викрили керівників одного з підрозділів Чопського прикордонного загону,які сприяли вирубці лісу поблизу державного кордону зі Словаччиною.


Підприємцям з Словаччини прикордонники видали два т.зв. "санітарні квитки" для розчищення смуги лінії держкордону. Бізнесмени, за бездіяльності двох керівників підрозділу, значно перевищили необхідні обсяги вирубки. Деревину, у тому числі цінних порід, вони контрабандою переправляли через кордон. За попередніми оцінками, сума завданих державі збитків перевищує двадцять мільйонів гривень.

Двом керівникам підрозділу прикордонної служби Чопського прикордонного загону оголошено підозру за ч. 3 ст. 425 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання капітанам запобіжного заходу.

Тривають спільні оперативно-слідчі дії для встановлення та притягнення до відповідальності усіх посадовців причетних до незаконної вирубки лісу.

Під час досудового слідства передбачається зміна кваліфікації злочину,інформує прес-центр СБ України.

http://transkarpatia.net/

admin

Коментарі :


01.05.2016 00:09 СНАЙПЕР  

Держава воровская.Всі хто хоч трошки при кориті то стараються щось урвати бо завтра можуть копнути в задницю і все.а так при великому баблі і твориться оте все.А звідки в СБУ Києва такі круті тачки????все ворье.Думали що буде краще ніж при петуху Януковичі а спостерігаємо напевно гірше - корупція!панібратство!Вори в законі!кошмар!


28.04.2016 11:14 Roshen

Страна чудес, едрëн батон!


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат