Власники дорогих машин у Закарпатті подають митникам фальшиві медичні довідки

admin 15.04.2016 10:40 КРИМІНАЛ

AUDI Q7, AUDI A6, BMW 320, RANGE ROVER SPORT, MERCEDES 320 – це автомобілі, власники яких подавали працівникам митниці підроблені довідки від медичних установ.

Впродовж останнього часу, під час проведення перевірок Закарпатською митницею ДФС довідок, які подаються громадянами для звільнення від адміністративної відповідальності за порушенням відповідних термінів перетину кордону, встановлено випадки неправомірного їх видання, підробки, невідповідностей   потужностям станцій технічного обслуговування тощо.

Зокрема, управлінням боротьби з митними правопорушеннями Закарпатської митниці ДФС здійснюється перевірка по фактах видачі медичними установами Закарпатської області довідок щодо непрацездатності громадян, довідок про проведення ремонтних робіт транспортних засобів, які надаються фізичними особами – підприємцями та СТО, які в подальшому згідно статті 460 Митного кодексу України стали підставою для звільнення від адміністративної відповідальності громадян, які вивозили транспортні засоби з порушенням відповідних термінів.

На сьогодні, з метою проведення перевірки видачі довідок про тимчасову непрацездатність, управлінням направлено 38 листів у відділи охорони здоров’я РДА Закарпатської області, Закарпатську обласну дитячу лікарню, Державну установу НП МЦ «Реабілітація» та Ужгородську міську клінічну лікарню та ін.

За результатами отриманих відповідей направлено до районних та міського відділів поліції ГУ НП в Закарпатській області 9 повідомлень про протиправне діяння, що містить ознаки злочину кримінального правопорушення передбаченого статтею 358 Кримінального кодексу України.

Наразі митницею отримано інформацію щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань по 6 повідомленнях.

Складено 3 протоколи про порушення митних правил за статею 470 Митного кодексу України.

Для з’ясування видачі довідок про проведення ремонтних робіт транспортних засобів   направлено 7 запитів до ФОП та СТО.
У відомстві наголошують, що пропуск транспортних засобів на іноземній реєстрації буде здійснюватись згідно з вимогами Митного кодексу України тому у відомстві всіх зацікавлених сторін просять дотримуватись законодавства.

admin


За матеріалами відділу організації роботи ГУ ДФС у Закарпатській області

ТЕГИ : Закарпаття

Коментарі :


01.05.2016 15:59 жуст

дурное государство с дурными законами.вот и изворачиваются люди уходя как могут от дурных налогов придуманых дураками дорвавшимися до власти.уф уроды


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат