На Закарпатті знайшли зниклу дівчинку, яка підняла на "вуха" усю область

admin 11.01.2016 14:26 КРИМІНАЛ

14 - річну дівчину правоохоронці передали батькам. Проте і надалі проводять розслідування для встановлення усіх обставин. На Закарпатті знайшли зниклу дівчинку, яка підняла на "вуха" усю область


Як раніше повідомлялось, учора, близько п'яти ранку до працівників Ужгородського районного відділення поліції звернулася 42-річна мешканка селища Середнє, що в Ужгородському районі.Схвильована жінка повідомила правоохоронців, що зникла її неповнолітня дочка. Перш ніж піти дівчинка залишила батькам прощальну записку. Вона писала, що збирається накласти на себе руки, і більше батьки її ніколи не побачать.

Працівники поліції негайно почали пошуки – притягнули кінологів з собаками і розіслали орієнтування до усіх установ. Активно поширювалася інформація і в соцмережі.

Вже через декілька годин дівчинка знайшлася в центральній міській лікарні. Як з'ясувалося, швидку викликали небайдужі перехожі, які помітили дівчину з ранами на руках. У лікарні їй надали першу медичну допомогу. Зараз життю дівчинки нічого не загрожує.


Працівники слідчо-оперативної групи опитали дівчинку. Разом з цим розібратися з ситуацією допомагають психологи.
Тепер дівчина знаходиться удома зі своїми батьками, а працівники поліції проводять розслідування, щоб встановити усі обставини і причини, що спонукали її до таких дій.

http://www.khustnews.in.ua/

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат