Двоє працівників Митного посту «Лужанка» потрапили під суд

admin 02.04.2015 10:44 КРИМІНАЛ

Прокуратурою Закарпатської області закінчено досудове розслідування та направлено до суду обвинувальний акт стосовно двох працівників Закарпатської митниці ДФС

Прокуратурою Закарпатської області закінчено досудове розслідування та направлено до суду обвинувальний акт стосовно двох працівників Закарпатської митниці ДФС, які обвинувачуються в одержанні неправомірної вигоди у сумі 9 тис грн.
Ці кошти митники отримали від закарпатця за сприяння у переміщенні через кордон України товарів без сплати митних платежів.
Їх було викрито при одержанні вказаних коштів працівниками прокуратури Закарпатської області спільно з співробітниками спецпідрозділу Управління СБУ в області.
Наразі, за результатами досудового розслідування, зібрано докази, які підтверджують вину останніх у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди службовою особою, яка займає відповідальне становище або за попередньою змовою групою осіб).
Санкція цієї статті передбачає покарання у виді позбавлення волі строком від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади на строк до 3 років, з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією.



Прес-служба прокуратури Закарпатської області

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат