Власниці “Корзо” виявили в приміщенні закладу тунель, через який виносився товар

admin 22.12.2015 09:22 КРИМІНАЛ

Сьогодні у центрі Ужгорода відбувся черговий етап конфлікту, який вже кілька років триває навколо магазину “Корзо”. Співвласниці крамниці, які судяться за право власності, прийшли до магазину, щоб зайти у приміщення.


Жінки заявляють, що суд вкотре виніс рішення на їхню користь, та підтвердив право власності. Проте, “рейдери” не пускали їх у приміщення, незважаючи на втручання правоохоронців та рішення виконавчої служби. Сьогодні жінки вдалися до радикальних кроків, маючи із собою постанову суду. Вони зайшли до магазину, а також показали виритий тунель у приміщенні самого магазину. Запевняють, що через цей чорний хід виносився товар орендарів, який ще залишався у приміщеннях “Корзо”.

Жінки також викликали патрульну поліцію. На цей момент до присутніх прийшов і Павло Маєрчик, якому суд обрав йому запобіжний захід у вигляді застави в розмірі 24 тисячі гривень за перешкоджання роботі журналістів під час конфлікту біля магазину “Корзо” у вересні цього року. Проте чоловік більше не чіплявся ні до журналістів, ні до інших учасниць справи. Натомість згодом підійшли його адвокати, які запевняли, що суди ще тривають.

Поліція також попросила документи у хлопців, які живуть в одній з палаток біля магазину, прикриваючись брендом “Народної люстрації”. Документів хлопці не мали.

Наразі на місце події прибула слідчо-оперативна група, яка реєструє заяви від обидвох сторін конфлікту.

Стосовно приміщення магазину уже не перший рік тривають суперечки між трудовим колективом і 49-річним підприємцем, колишнім депутатом міськради Павлом Маєрчиком.

Заголовок

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат