Вибірковий підхід до ПДР: Нова поліція проігнорувала грубе порушення в Ужгороді (ВІДЕО)

admin 16.12.2015 08:18 КРИМІНАЛ

Этот случай произошел 15 декабря поздно вечером на пересечении Швабской, Минайской и проспекта Свободы (возле "Украины"). Полиция, которая, не выходя из машины, "на глаз" умеет определять расстояние в 10 метров, почему-то "не заметила" прямо у себя перед носом проезд авто на красный свет! Интересная избирательность полицейского глазомера!

Патрульный автомобиль полностью проигнорировал очевидное и грубое нарушение правил дорожного движения.

Об этом Закарпатскому корреспонденту рассказал один из читателей. Как сообщает очевидец патрульное авто стояло на светофоре у выезда с улицы Швабской. Уже после явного "красного" нарушитель абсолютно спокойно пересекает перекресток в сторону ж.д. вокзала прямо на глазах у патрульных. Более того, поняв свою ошибку водитель, очевидно приняв "синее" мигание патрульных маячков за погоню, начал тормозить и парковаться. Однако погони не последовало - патрульный автомобиль продолжил свое "патрулирование" в сторону ул. Минайской.

Инцидент был четко зафиксирован на видеорегистратор и выложен в Ютьюб. Смотрите на сайте https://youtu.be/FCjO3UkDjfg?t=44.

Стоит отметить, что этот большой перекресток "славится" громкими авариями при проезде на красный. Что это было халатность или помилование - вопрос из ряда актуальных?!

* Нагадаємо, що ввечері 10 грудня співробітник поліції без рулетки чи якогось іншого вимірювального засобу, просто "на власне око" визначив відстань НІБИТО меншу за 10 метрів від машини Ратушняка до пішохідної "зебри" на площі Петефі, проявивиши при цьому схильність до необгрунтованих претензій до водіїв, у той час, коли конкретна згадана машина, судячи зі службового відео, нікому у зафіксований момент не заважала та не створювала ані перешкод, ані незручностей, ані небезпеки як для пішоходів, так і для інших учасників дорожнього руху. І це на принципову відміну він вищезгаданого випадку проїзду проспекту на червоне світло, коли брутальні наслідки були стократно більш ймовірнішим. Втім, визнати можливу помилковість своєї так званої "принциповості", гідної кращого застосування, та своїх непідтверджених вимірюваннями припущень щодо відстані поліцейський не захотів, натомість вперто забажав використати надану йому владу, чим і викликав відповідну реакцію. Річ у тім, що на таких сюжетах слід вчити не лише водіїв, але і окремих поліцейських, позбавлених поки що такого необхідного досвіду на тему: що і коли варто робити, а що ні. Так що не будемо ідеалізовувати ані водіїв у цій далеко неідеальній країні, ані новоявлених поліцейських.
 
http://zak-kor.net/nadzvichayn-podyi/13827

https://youtu.be/FCjO3UkDjfg?t=44

admin

Коментарі :


16.12.2015 11:58 знающий

Рату менты пасли. получили команду. может вы знаете, почему?


16.12.2015 08:56 водій

гнати в шию з органів


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат