Росія намагається очолити та радикалізувати “русинський” рух на Закарпатті

admin 05.12.2015 17:09 КРИМІНАЛ

Днями у Сваляві була організована антиукраїнська акція сепаратистом Миколою Бураком (в минулому працівником ФСБ) із залучення проросійських депутатів Європарламенту від Чехії на чолі з пропутінським сенатором Томіо Окамурою, які готуюють замовний звіт про нібито переслідування “русинів” на Україні.


Росія намагається очолити та радикалізувати “русинський” рух. Єдиним шляхом дестабілізації ситуації на заході України Москва розглядає “русинське” питання. В Москві вирощують та інформаційно розкручуюють фейкових псевдолідерів, які в соцмережах закликають створити русинське ополчення для боротьби із владою. З такими закликами в піддиктовку російських піарменеджерів виступав заробітчанин з Перечинського району Владислав Сверлович.

Тепер Кремль в антиукраїнські ігри намагається втягнути і Європейський Парламент. Цих парламентарів в Закарпатську область привів відставний працівник ФСБ Микола Бурак, який створив так звану “русинську” організацію.

Ми тут народились і живемо, тут живуть наші батьки, жили діди й прадіди… На Красному полі і карпатських лісах вони проливали власну кров, аби ми жили у вільній від окупантів державі. І тому ми, їх нащадки, не дозволимо, аби на нашій землі надумувались і штучно створювались в угоду Росії квазідержавні русинські утворення за принципом ДНР/ЛНР.

Відтак патріоти і націоналісти стали на захист сувернітету і гідності Української Держави. Активісти вступали в діалоги з просепаратистськими особами та доводили всю марноту їх старань розхитати ситуацію на Закарпатті. Як тільки ми розгорнули транспаранти (нище на фото) на нас із великою агресією почали нападати явно проплачені проросійські елементи. Проте провокаціям нам вдалось протистояти.

На фоні цього всього ми, добровольці українсько-російської війни, волонтери, патріоти та небайдужі, просимо закарпатців зайняти активну позицію щодо протидії закликам сепаратистів, аби Закарпаття не стало третім після Криму та Сходу. Саме нейтральність, байдужість і мовчання громади стали винуватцями набрання окупантами сили та руйнації сотень тисяч життів. Ми зі свого боку зробимо усе можливе і неможливе, аби захистити свої домівки.
Закарпаття – Україна!

http://www.trubyna.org.ua/

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат