Військова прокуратура Ужгородського гарнізону “тікає” від справи військкома Юрія Богдана (ВІДЕО)

admin 04.12.2015 11:12 КРИМІНАЛ

Військовослужбовців 15 ОГПБ використали у справі фальсифікації матеріалів проти військкома Юрія Богдана.


Іршавсько-Виноградівського військового комісара Юрія Богдана у лютому 2015 року працівниками СБУ було затримано, буцімто на отриманні хабара, на замовлення місцевого олігарха Віктора Балоги. Про це “Трибуна” писала в матеріалі Закарпатського військкома Богдана підставили на замовлення Балоги.

Справа шита “білими нитками” розвалюється в суді, військова прокуратура Ужгородського гарнізону (Олег Ціцак) постійно зриває судові засідання, вона виявилася не готовою до судового задідання 24 листопада і попросила   час для підготовки.   1 грудня представник військової прокуратури письмово попросив перенести засідання бо недостатньо часу для підготовки до суду.photo2(1)

До редакції “Трибуни” звернулися військослужбовці ужгородського батальйону Міовканич Сергій, Герзанич Євген і розповіли, що вони за наказом командування брали участь (несвідомо) у провокації проти військового комісара Юрія Богдана. Наразі, хлопці стверджують, що на них здійснюється тиск зі сторони військової прокуратури для того щоб вони не давали правдивих свідчень.


http://www.trubyna.org.ua/
 

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат