Поліція охорони і далі оберігатиме майно закарпатців

admin 17.11.2015 10:17 КРИМІНАЛ

На виконання вимог Закону України «Про Національну поліцію», який набув чинності 7 листопада 2015 року, було створено нові управління Національної поліції.

Кримінальна,патрульна поліція, органи досудового розслідування, особливого призначення та Управління поліції охорони - такі нові підрозділи включатиме в себе Національна поліція України.

Управління поліції охорони Закарпатської області і надалі буде виконувати свої професійні обов’язки з урахуванням змін до діючого законодавства щодо органів внутрішніх справ.
— Забезпечення захисту майна громадян й надалі залишається основним завданням працівників поліції охорони. Ми продовжуємо працювати , як завжди якісно та професійно,- розповідає начальник Управління поліції охорони в Закарпатській області Андрій Литовченко. І додає - Всім хто вже забезпечив захист свого майна охоронною системою ДСО, а сьогодні Управління поліції охорони (УПО) - не варто хвилюватися, адже договори , які були оформлені заздалегідь залишаються дійсними.

Для довідки:
Спектр охоронних послуг, які пропонує поліція охорони, надзвичайно широкий. Це і підключення до пульту централізованого спостереження, встановлення кнопок тривожної сигналізації, фізична охорона тощо.

Замовити послуги поліції охорони або отримати детальну консультацію можна за телефонами:
0-970-502-220 – для абонентів оператора Київстар;
0-730-502-220 – для абонентів оператора Лайф;
0-990-502-220 – для абонентів МТС.

admin


За матеріалами Управління Поліції охорони в Закарпатській області

ТЕГИ : поліція

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат