Богдан Андріїв за міські гроші будує дорогу до своєї власної багатоповерхівки

admin 02.11.2015 17:38 КРИМІНАЛ

Богдан Андріїв, кандидат на посаду Ужгородського міського голови від партії «Відродження», який вийшов у другий тур і якого пов’язують із наймасштабнішим в історії Ужгорода підкупом виборців, не гребує користуватися усіма благами своєї нинішньої посади – секретаря міськради.


Так новобудова, зведена братами Андріївими по вулиці Перемоги 177 «а», вже почала “обростати” новою дорогою, котру, до слова, облаштовують за міський кошт.   Тут ліквідували старий шар покриття, вирівняли та утрамбували ґрунт, засипали галькою, а згодом, за словами працівників, ще й асфальт поставлять. Звісно, замінили й тротуар. Тобто все за найвищими європейськими стандартами! Правда, роботи ведуться лише поблизу будинку, котрий належить ТОВ «АНІТА».

 
За даними відкритого єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців України, засновником та власником ТОВ «АНІТА» є старший брат Богдана Андріїва Андрій. Долю у підприємстві має також дружина керівника підконтрольного братам Андріївим «Ужгородського АТП-12107» Володимира Козуна – Тетяна.

Звісно, що із якісною дорогою, і квартири у новобудові коштуватимуть дорожче. До слова, помешкання у цьому будинку вже нині активно продаються через інтернет-сайти:

На веб-ресурсі, котрий контролює Богдан Андріїв, також розміщена реклама про продаж квартир від забудовника

Усі ці роботи колишні регіонали проводять за рахунок ужгородців. Так сесія Ужгородської міської ради, де Богдан Андріїв і досі має вплив, як секретар міськради, 27 серпня 2015 року виділила на ремонт цієї вулиці аж 400 тисяч гривень

Тим часом в Ужгороді продовжують ремонтувати внутрішньо-квартальні території. Як показує практика, до цих робіт, міські чиновники підійшли не так відповідально, як до ремонту двору “будинку Андріївих”.

Як написав користувач мережі Фейсбук Павел Саутин, його двір відновили абияк: “В продолжение моего поста, о том, как ремонтируют двор на Л.Толстого 33, напишу о том, как этот двор отремонтировали. Собственно писать тут не о чем, смотрим фото. Под занавес, последние две фотографии – это фееричный въезд в “новоотремонтированный” двор”:

На цих двох контрастах і можна зробити висновок, що якісних доріг заслуговують лише власники житла, котре купують в екс-регіоналів. А також замислитися, звідки беруться ті славнозвісні 500 гривень на скуповування голосів ужгородців…

GalagovTV
*Відомо, що саме заради землі під ці доходні будинки Андріїв власне і віджав у міста стадіон. А ви думали, що до нас спортсмен-благодійник із Стрия приїхав? Де би ніт.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат