Людей Балоги знімають з посад і заарештовують по обидва боки від кордону

admin 20.10.2015 08:09 КРИМІНАЛ

КПП Захонь на україно-угорському кордоні закривали через арешти поліцейських. Про це повідомляє “Голос Карпат” із посиланням на веб-портал KarpatHir.


Стало відомо, що з пункту пропуску в Загоні у кайданках забирали охоронців кордону. Офіційних підтверджень даної інформації поки-що не поступало. Наразі рух на пункті перетину угорсько-українського кордону Загонь-Чоп відновлено.

Останнім часом участилися випадки арештів контрабандистів на кордонах з боку сусідніх держав. Питання, яким чином контрабандисти, набиті марихуаною чи цигарками, перетинають український кордон, залишається відкритим. Але відомо, що свого часу допомагав Балозі контролювати контрабанду його сват Володимир Гелетей, якого після Мукачівської стрілянини було у терміновому порядку знято з посади. Очевидно, зв‘язки з певними органами та людьми у Балоги поки що залишалися: так контрабанда і перетинала кордони. Але з боку сусідніх держав, як бачимо, вирішили розпочати боротьбу з цим. Можливо, причиною до цього стали кричущі випадки арешту контрабанди: ми повідомляли, що у Словаччині впіймали кандидата від Єдиного Центру, в машині якого було 600 пачок контрабандних сигарет. Наразі він очікує на вирок суду.

Певно, проводяться чистки “куплених” прикордонників. Як повідомляв Голос Карпат раніше, у понеділок вранці через технічні причин було закрито пункт перетину угорсько-українського кордону “Загонь-Чоп”. Про це інформувало Угорське телеграфне агентство (МТІ) з посиланням на офіційний сайт головного управління поліції Саболч-Сатмар-Березької області (police.hu).

http://vsapravda.info/?p=70706

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат