Шкіряк попередив закарпатських нардепів Балогу та Ланя: раптом що — мордою в асфальт і в кайдани

admin 18.10.2015 13:04 КРИМІНАЛ

Правоохоронці будуть жорстко реагувати на спроби дестабілізувати внутрішню ситуацію в кількох регіонах України під час виборів.


Про це на своїй сторінці у Facebook написав радник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк.

За його словами, під час місцевих виборів найбільш проблемними можуть стати Дніпропетровська, Харківська, Одеська, Закарпатська і Херсонська області, а також безпосередньо міста Одеса, Дніпропетровськ, Харків та Херсон.

Він наголосив, що “деструктивні, антиукраїнські сили прагнуть за будь яку ціну знову прийти до влади на місцях, щоб взяти реванш і можуть бути готові застосовувати різні незаконні методи впливу на волевиявлення громадян”.

Хотів би особисто попередити народних депутатів України та кандидатів на цих виборах, що добре обізнані з таким явищем як “тітушки” і можуть застосувати свої ганебні “навички” напередодні і в день виборів. Зокрема, це стосується панів Вілкула, Кернеса, Сальдо, Труханова, Ківалова, Ланьо, Балоги та інших колишніх представників ПР — злочинного угрупування Януковича… Навіть не намагайтеся діяти звичними для вас методами. Реакція правоохоронців буде жорсткою і бескомпромісною! З’являться “титушки” — мордою в асфальт, кайдани і в тюрму. За злочини проти української державності передбачене суворе покарання,
— написав він.

Шкіряк наголосив, що всі кандидати можуть діяти виключно у межах діючого законодавства, а будь-які спроби незаконних методів впливу на результат волевиявлення будуть припинені.

“Ми володіємо усією оперативною інформацією, тому втекти від покарання, у разі скоєння злочинів, не вдасться… У нас достатньо сил і засобів для ефективного забезпечення охорони громадського порядку, виборчих дільниць і недопущення провокацій в усіх регіонах”, – також написав він.

Окрім того, за його словами, у проблемні області будуть направлені додаткові сили підрозділів МВС та Нацгвардії.

http://www.trubyna.org.ua/

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат