Кандидат у мери Ужгорода Андріїв підкуповує електорат у магазині та барі, — сайт region.uz.ua

admin 17.10.2015 19:59 КРИМІНАЛ

Протягом останніх кількох днів, з 14 по 16 жовтня, у міліцію надійшло декілька заяв про підкуп виборців на користь кандидата на посаду мера Богдана Андріїва.

Прямо зараз, за інформацією користувачів фейсбук, він здійснює підкуп в одному з магазинів міста.

Щойно у мережі фейсбук з’явилося повідомлення про те, що станом на цю хвилину у підсобному приміщенні магазина Вопак (який знаходиться в Новому районі), представники Богдана Андріїва роздають гроші за голосування. Тільки за останні три дні міліція отримала три повідомлення про те, що Андріїв підкуповує виборців в Ужгороді.

Так, до передвиборчої агітації залучали навіть працівників бару «Егоїсто», які 14 жовтня, згідно повідомлення, опублікованому на інтерактивній мапі зареєстрованих повідомлень про правопорушення, здійснювали підкуп виборців на користь Богдана Андріїва. Розглянуто згідно Закону України ’Про звернення громадян’. За результатами розгляду списано до справи.

Нарешті, вчора, 16 жовтня до міліції знову надійшло повідомлення про те, що ще 9 жовтня у зазначеному місті біля магазину «Ювілейний» кандидат в депутати до місцевої міської ради пропонував місцевим мешканцям грошові кошти у розмірі 300 гривень кожному, якщо вони проголосують за нього та за кандидата на посаду міського голови цього міста Андреєва Б.Є. І знову за результатами розгляду списано до справи.

http://region.uz.ua/?p=72247

admin

Коментарі :


17.10.2015 20:03 Світлюк

тітушковоз хрєнов


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат