Бунтівні цигани оточили міліцію на Закарпатті (ДОПОВНЕНО)

admin 09.10.2015 11:10 КРИМІНАЛ

Декілька десятків представників ромського поселення перебувають під будівлею Мукачівського райвідділу міліції, що на вулиці Маргітича.

Як розповіли самі роми, вони саме очікують тут Калмана Лакатоша, якого, начебто, сюди мають привезти правоохоронці. За їхніми словами, фігуранта нічної перестрілки у Мукачеві затримали у селі Яноші Берегівського району. Раніше повідомлялось, що вбивство 17-річного хлопця у Мукачеві могло послугувати причиною кривавої помсти Калману Лакатошу.

                    *************

Цигани спалили все майно "Національного барона України" Калмана Лакатоша (Фото)

Близько четвертої години ранку зайнявся будинок самопроголошеного Національного барона України Калмана Лакатоша.
За попередньою неофіційною інформацією причиною пожежі став підпал. Варто зазнчити, що вогонь швидко перекинувся з палаючої будівлі на інші надвірні споруди та автомобілі припарковані на подвір’ї будинку.
Журналіст "PMG.ua", який побував на місці пригоди, нарахував як мінімум п’ять спалених автівок та дві житлові споруди. По обістю гуляють свині та інша домашня худоба.
Пожежу намагались ліквідувати дві бригади рятувальників. На місці пригоди дуже людно. За попередньою інформацією, в ромське поселення прибуло вище керівництво правоохоронних органів краю. На місці пригоди працюють також спеціалісти "Закарпатгазу", яким вчасно вдалось перекрити газопостачання в районі пожежі.
Про причини пожежі читайте невдовзі на нашому ресурсі.

http://transkarpatia.net/

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат