Як пройшла ніч на кордонах Закарпаття і ЄС

admin 31.07.2015 10:27 КРИМІНАЛ

Після обміну оперативною інформацією в Ужгороді угорські силовики затримали 19-х митників, що сприяли контрабанді сигарет із України.

У ніч на п’ятницю біля Ділового (Рахівський район Закарпатської області) мукачівські прикордонники помітили трьох чоловіків, що несли по ящику сигарет до українсько-румунського кордону. В ході переслідування порушники кинули сигарети й через річку Тиса втекли на румунську територію. Про втікачів повідомлені румунські прикордонники. Крім того, протягом доби мукачівські прикордонники затримали 4-х громадян Іраку та 1-го – Сирії, котрі через Закарпаття намагалися нелегально потрапити до Євросоюзу.

Угорщина також різко посилює боротьбу з контрабандними потоками, які прямують на її територію з України. Після робочої зустрічі в Ужгороді силовиків прикордонних областей України, Угорщини, Словаччини та Румунії, в ході якої відбувся обмін оперативною інформацією, прокуратура та податкова інспекція Угорщини затримали 19-х митників, що обґрунтовано підозрюються в сприянні контрабанди сигарет через контрольного-пропускні пункти на угорсько-українському кордоні. Зараз на місці працює слідчо-оперативна група правоохоронних структур із Будапешта.

admin


За матеріалами прес-служби Закарпатської ОДА

ТЕГИ : Контрабанда

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат