На Мукачвщині розслідують спекуляції з харчуванням школярів

admin 30.04.2015 12:01 КРИМІНАЛ

Підприємець підробив документи для участі у конкурсних торгах з організації гарячого харчування у школах - розпочато кримінальне провадження.


Прокуратурою Мукачівського району внесено відомості до ЄРДР з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 2 та ч. 4 ст. 358 КК України - підроблення документів та використання завідомо підробленого документа.

Як повідомив прокурор Мукачівського району Олександр Братюк, у ході вивчення матеріалів документації з конкурсних торгів на закупівлю послуг з організації гарячого харчування у навчальних закладах Мукачівського району на лютий-грудень 2014 року, встановлено, що один місцевий приватний підприємець, у складі своїх конкурсних пропозицій для участі у вищевказаних процедурах закупівлі, подав довідку про наявність у нього працівників відповідної кваліфікації для організації гарячого харчування у навчальних закладах.

Однак, згідно поданої підприємцем податкової декларації, найману працю він не використовував, а трудових відносин ні з ким не мав. Відтак нами розпочато кримінальне провадження за фактом підроблення документів та їх використання.

admin


За матеріалами прес-служби прокуратури області

ТЕГИ : МукачевоПрокуратурахарчування

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат