Ошуканий банком ужгородець: вкрадені 40 тисяч євро, фіктивний кредит на 100 тисяч доларів

admin 20.04.2015 10:37 КРИМІНАЛ

У редакцію РІО надійшов лист від ужгородця Сергія Русина. Він каже, що його ошукали в "Укрсиббанку". Публікуємо лист.

"Я став жертвою махінацій керівництва і працівників відділення № 637 ПАТ «УкрСибБанк»в м Ужгород. У мене був вкрадений депозит, оформлений фіктивний кредит на 100 000 доларів, вкрадені 40 000 євро, які повинні були йти на погашення ще одного кредиту. Про це я дізнався через кілька років після описаних мною подій, і за сценарієм махінаторів повинен був опинитися за гратами як шахрай, а все моє майно розраховували викупити за безцінь.

Забігаючи наперед, скажу: я виграв кілька судових процесів у УкрСибБанку, по одному з них суд зобов'язав банк повернути мені 1 134000 грн. В цьому ж рішенні встановлено, що у всіх документах, які стосуються зняття грошей, підроблені мої підписи. Така ж ситуація і по іншим випадкам.

Незважаючи на кричущі факти крадіжки грошей працівниками банку у своїх клієнтів, головний офіс та інші підрозділи ігнорують мої звернення. З іншого боку, проти банку та його посадових осіб вже відкриті кримінальні справи, які (як і судові процеси) банк затягує. Наприклад, повертаючи мені депозитний вклад сумою більше мільйона, гроші потрапили на рахунок, якого я не відкривав, і не мав уявлення про його існування. Пізніше виявилося, що на моє ім'я було відкрито більше 20-ти фіктивних рахунків. Що з ними робили банкіри, залишається тільки здогадуватися.

Нещодавно до мене звернулися колишні працівники закарпатського представництва ПАТ «УкрСибБанк», які розповіли, що насправді вище керівництво банку не в курсі цієї проблеми, головний офіс у Харкові отримував спотворену інформацію поцьому випадку, я не єдина жертва крадіжки, і банк кілька років «замітає сліди», щоб уникнути відповідальності.

Єдиним виходом з мого вкрай важкого становища залишилося донести до керівництва банку правдиву інформацію, опублікувати всі матеріали, дати розголос, оскільки схожих випадків в Україні не зустрічалося.

Все викладене мною вище підтверджується рішеннями судів, результатами експертиз та іншими документами, які можна переглянути за посиланням тут

admin

ТЕГИ : УкрсиббанкафераУжгород

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат