У Закарпатті на кордоні вилучили авто й психотропи

admin 09.04.2014 09:25 КРИМІНАЛ

Минулої доби   прикордонники Мукачівського загону в пункті пропуску “Вилок”   виявили підроблене доручення на дорогий позашляховик.

Примітно, що   громадянин Чехії   на легковому автомобілі марки «МЕРСЕДЕС-БЕНЦ GL 320 CDI» при в’їзді в Україну обрав смугу руху «зелений коридор». Після здійснення перевірки було виявлено, що вказаний в свідоцтві про реєстрацію транспортного засобу громадянин на момент видачі доручення знаходився на території України. Це надало підставу вважати дане доручення підробленим або з даними, які не відповідають дійсності. Згодом від Державного Нотаріату Чеської Республіки надійшла відповідь на запит, що дане доручення на території Республіки Чехія не видавалося. Як наслідок, транспортний засіб було вилучено. Складено протокол про порушення митних правил. Сума оцінки буде встановлено додатково.
У цьому ж пункті пропуску цієї доби прикордонники знайшли в мікроавтобусі «Сітроєн» порожній тайник, а в
«Мерседесі», яким керував громадянин Угорщини серед особистих речей прикордонники знайшли 49 пігулок медпрепарату іноземного виробництва “FRONTIN”, які з пояснень належать водію. Діюча речовина “альпразолам” (alprazolam) належить до переліку наркотичних засобів та психотропних речовин і прекурсорів затвердженого ПКМУ від 06.05.2000   року №770 “Психотропні речовини”, обіг яких обмежено.На момент огляду дозвільних документів для переміщення даного препарату не було. За результатами проведення спільного огляну складено протокол. Медпрепарат іноземного виробництва “FRONTIN” вилучено.

admin


За матеріалами Державної прикордонної служби України

ТЕГИ : КордонКонтрабанда

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат