Закарпатця, який намагався продавати зброю Західній Європі, засудили на 5 років

admin 08.04.2014 11:09 КРИМІНАЛ

На Закарпатті до 5 років ув’язнення засуджено місцевого мешканця за спробу налагодити незаконний механізм збуту вогнепальної зброї.


Набув чинності вирок Апеляційного суду Закарпатської області стосовно 36-річного громадянина України, який намагався налагодити механізм незаконного продажу бойової зброї. Зловмисник підшукував продавців зброї в Україні, а збувати її планував за кордоном.

На початку 2011 року поблизу одного з торгівельний центрів Ужгорода   правоохоронці   затримали зловмисника «на гарячому» під час придбання ним 5 бойових пістолетів «Форт – 14 ТП» 9х18 мм.  
Досудовим слідством доведено, що 36-річний правопорушник мав намір незаконно перепродати зброю в країнах Західної Європи.

Стосовно затриманого слідчі Управління СБУ в Закарпатській області порушили кримінальну справу за ч.1 ст.14 – ч.2 ст.201 та ч.1 ст.263 Кримінального кодексу України – готування до вчинення злочину шляхом підшукування співучасників змови для вчинення злочину на придбання вогнепальної зброї без передбаченого законом дозволу та контрабандного переміщення через митний кордон України за попередньою змовою групою осіб.

Апеляційний суд Закарпатської області визнав обвинуваченого винним в інкримінованих йому злочинах та призначив   покарання у вигляді 5 років та 2 місяців позбавлення волі з конфіскацією предметів контрабанди.

admin


За матеріалами прес-групи УСБУ в Закарпатській області

ТЕГИ : ЗброяСБУсуд

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат