Двоє закарпатців сіли на довічне

admin 25.03.2014 09:53 КРИМІНАЛ

За принципової позиції прокуратури області двох вбивць засуджено до довічного позбавлення волі.

Прокуратура Закарпатської області довела в суді вину двох мукачівців, у вчиненні ними кримінальних правопорушень, передбачених п.п. 6, 12 ч. 2 ст. 115 КК України (умисне вбивство, вчинене з корисливих мотивів за попередньою змовою групою осіб), ч. 4 ст. 187 КК України (розбій) та ч. 3 ст. 289 КК України (незаконне заволодіння транспортним засобом). Відтак, вироком Апеляційного суду Закарпатської області   їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Як повідомив, старший прокурор відділу процесуального керівництва при провадження досудового розслідування органами внутрішніх справ та підтримання державного обвинувачення Ілля ІЛЬЧУК, досудовим розслідування встановлено, що вказані особи, щоб заволодіти машиною та золотими прикрасами жінки, умисно та жорстоко її вбили. В подальшому, щоб «виручити» гроші вони заклали вкрадені коштовності до ломбарду, а транспортний засіб здали на металобрухт.
В листопаді минулого року, вироком Мукачівського районного суду злочинців засуджено до 15 років позбавлення волі. Проте прокуратура, не погодившись з таким м’яким рішенням суду, подала апеляційну скаргу.
«Відтак, Апеляційний суд Закарпатської області, врахувавши всі обставини справи, підтримав позицію прокуратури області та засудив злочинців до довічного позбавлення волі», - підсумував Ілля Ільчук.

admin


За матеріалами прес-служби прокуратури області

ТЕГИ : вбивцяПрокуратурасудЗакарпаття

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат