Кандидат від Блоку Петра Порошенка: Українці, ваша ціна = 750 грн. у базарний день 26 жовтня

admin 03.10.2014 10:42 КРИМІНАЛ

Кандидат від «Блоку Петра Порошенка» відкрито купує виборців за 750 грн (ФОТО). Тільки вдивіться у "патріотичні" риси "інтелігентної" пики цього відгодованого торгаша від політики і від Блоку імені Петра Порошенка. Таких достатньо і на Закарпатті — від відомого мукачівського клану.


Кандидат у народні депутати від «Блоку Петра Порошенка» Анатолій Родзинський підкуповує виборців за 750 гривень. Про це повідомив журналіст Роман Бочкала у своєму Facebook, передає новину «Преса України».

«Я з повагою ставлюся до нашого Президента. Але деякі товариші, які йдуть на вибори від його блоку... Ну дуже неприємно дивують. Ці фото харків'яни прислали. Є у них такий товариш Родзинський. Людина з, м'яко кажучи, неоднозначною репутацією. На під'їздах по його округу розклеєні оголошення про роздачу «матеріальної допомоги у зв'язку з підвищенням комунальних тарифів». По 750 гривень дає", – написав Бочкала.

Також Родзинський здивував журналіста першим пунктом у «відверто популістській програмі».

«Першим пунктом, відверто популістської програмою даного діяча, значиться - «виключно добровільна мобілізація». Це як розуміти? Президент теж так думає? Чи Порошенко не відповідає за тих, хто йде у владу від його імені?», - обурився Бочкала.

«Окремо взятий Родзинський мене мало хвилює. Не подобається тенденція. Такі ось Родзинские, що йдуть на вибори під гаслом «обирай майбутнє», це і є наше майбутнє? Це ті самі нові обличчя?» - обурився журналіст.

Денис Марценко
http://uapress.info/uk/news/print/41097


admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат