Закарпатський податківець може сісти на 10 років за 15 тисяч гривень хабара, скоро суд

admin 27.08.2014 09:53 КРИМІНАЛ

Судитимуть податківця затриманого при одержанні 15 тис. грн. неправомірної вигоди.

Прокуратура Закарпатської області завершила досудове розслідування та направила до суду обвинувальний акт у   кримінальному провадженні за фактом одержання посадовцем Мукачівської об’єднаної ДПІ ГУ Міндоходів у Закарпатській області від директора одного з товариств неправомірну вигоду в розмірі 15 000 грн.

Нагадаємо, що на початку червня 2014 року в м. Мукачеві було затримано посадовця Мукачівської об’єднаної ДПІ ГУ Міндоходів у Закарпатській області.   Встановлено, що він одержав від директора одного з товариств неправомірну вигоду у розмірі 15 000 грн. за непроведення в повному обсязі перевірки та невідображення у акті всіх допущених порушень вимог податкового законодавства.

Довідка:
ч. 3 ст. 368 КК України - прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди у   великому розмірі   або   вчинене   службовою   особою, яка займає відповідальне становище, карається   позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати   певні посади чи займатися певною діяльністю на строк дотрьох років, з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією.

admin


За матеріалами прес-служби прокуратури області

ТЕГИ : ПрокуратурахабарМіндоходів

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат