Ужгородську адвокатку затримали на шахрайстві і спробі хабарництва?

admin 22.08.2014 11:32 КРИМІНАЛ

На спробі дачі хабара затримано адвоката, члена Громадської ради при Ужгородській міськраді Анастасію Бачинську.

Вчора, 21 серпня, у контексті справи про дачу хабара затримано адвоката, члена Громадської ради при Ужгородській міській раді Анастасію Бачинську.

На спробі дачі хабара затримано адвоката, члена Громадської ради при Ужгородській міськраді
За інформацією Закарпаття онлайн з джерел у правоохоронних органах, затримували її на терасі одного з кафе на вулиці Волошина в Ужгороді.

За наразі офіційно не підтвердженою інформацією, А.Бачинській інкримінуються шахрайство і підбурювання до дачі хабара. Йдеться про вирішення справи в суді за, начебто, мировою угодою, на що адвокат отримала 2500 доларів.

Оперативний супровід справи вели співробітники УСБУ в Закарпатській області. Тепер справою займається слідче управління УМВС України в Закарпатській області.

Отримання грошей зафіксоване і задокументоване належним чином. При затриманні були присутні представники Ради адвокатів Закарпатської області. При цьому, за інформацією Закарпаття онлайн, через конфлікт з органами адвокатського самоврядування Закарпаття, А.Бачинська зареєстрована як адвокат на Львівщині.

Завтра, 22 серпня, відбудеться судове засідання щодо призначення А.Бачинській міри запобіжного заходу.

Як адвокати справою А.Бачинської опікуються Олександр Пересоляк (голова Громадської ради при Ужгородській міській раді та секретар Громадської ради при УМВС України в Закарпатській області) та Павло Марамигін.



Закарпаття онлайн

admin

ТЕГИ : Анастасія БачинськаГромадська радахабар

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат