У Закарпатті шукають жінку, чиє немовля знайшли на смітнику

admin 19.08.2014 10:08 КРИМІНАЛ

Працівниця берегівського місцевого сміттєзвалища під час сортування сміття помітила поліетиленовий чорний пакет з якого стирчала дитяча ніжка.

Про це одразу по телефону повідомили до місцевого відділу міліції. На місце пригоди невідкладно, прибула слідчо-оперативна група, на чолі з начальником Берегівської міліції Миколою Куриця. Під час огляду місця події було встановлено, що страшна знахідка являється   тілом новонародженого хлопчика, загорнутому у поліетиленовий пакет для сміття, на тілі дитини видимих тілесних ушкоджень не виявлено.

На разі тіло немовляти передано для проведення судово-медичного дослідження для встановлення причини настання смерті. За попередніми даними, дитина могла народитися вже мертвою.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст.117 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство матір’ю   своєї новонародженої дитини). На даний час проводяться оперативно-розшукові заходи та слідчі дії спрямовані на встановлення матері новонародженого хлопчика і обставин настання смерті дитини.

admin


За матеріалами УМВС України у Закарпатській області

ТЕГИ : немовлясмертьЗакарпаття

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат