Двох посадовців «Мукачівводоканалу» зловили на хабарі

admin 12.08.2014 09:47 КРИМІНАЛ

Завершено досудове розслідування та прокуратурою міста Мукачево направлено до Мукачівського міськрайонного суду обвинувальний акт стосовно...

Завершено досудове розслідування та прокуратурою міста Мукачево направлено до Мукачівського міськрайонного суду обвинувальний акт стосовно начальника відділу реалізації та розрахунків з абонентами ММКП «Мукачівводоканал» та начальника сторожевої охорони об’єктів вказаного підприємства.


Посадовці звинувачуються у вчиненні корупційних злочинів, передбачених ст. 368, ст. 369, ст. 369-2 КК України, тобто прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою, пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі та зловживання впливом.

Як повідомив прокурор міста Мукачева Віктор Данканич: «Двох посадовців міського комунального підприємства «Мукачівводоканал» наприкінці травня було затримано під час отримання ними неправомірної вигоди 4 тисячі гривень від мукачівця».

Виявилось, що посадовці вимагали гроші у місцевого мешканця за не вжиття до нього санкцій у вигляді штрафу.

«За фактом вимагання незаконної грошової винагороди, було відкрито кримінальне провадження, яке вже завершено та з обвинувальним актом направлено до суду» – пояснив прокурор. «Відтак, посадовцям загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією», - повідомляє прес-служба прокуратури Закарпатської області.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат