Закарпатські міліціонери вилучили у контрабандистів два дельтаплани

admin 25.07.2014 11:20 КРИМІНАЛ

На них зловмисники мали намір перевозити через держкордон України в Угорщину контрабандні сигарети.


У прикордонному Закарпатті місцеві контрабандисти вдаються до хитромудрих способів власного збагачення. Зокрема, намагаються перекидати вантажі з контрабандними цигарками через кордон на літальних апаратах. У минулі роки правоохоронці та прикордонники затримували в краї вже кілька дельтапланів і навіть невеликих літаків, які зловмисники використовували в своєму нелегальному бізнесі. От і днями на прикордонній Берегівщині   затримано два дельтаплани.

Працівники карного розшуку Берегівського РВ УМВС отримали оперативну   інформацію про те, що на території ферми в с.Боржава Берегівського району   можуть зберігатись безакцизні товари, а саме тютюнові вироби.

Під час перевірки інформації було встановлено, що вказана ферма належить місцевому 42-річному приватному підприємцю. Оглянувши її територію, міліціонери   виявили в одному з приміщень вантажівку "ГАЗ-66", в кузові якої знайшли 24 ящики (по 50 блоків в кожному) тютюнових виробів без акцизних марок, а саме   цигарки "Slim". Окрім цього, в приміщенні знаходився літальний апарат - дельтаплан марки "Бомбардир", перероблений для перевезення вантажу.

Автомобіль, тютюнові вироби та дельтаплан вилучено та доставлено на штрафмайданчик Берегівського РВ УМВС. Як пояснив сам власник ферми, дане приміщення він здає в оренду на підставі усної домовленості невідомим особам...

Того ж дня берегівські правоохоронці виявили в Боржаві ще один дельтаплан. На тій же вулиці міліціонери затримали нічної пори автомобіль "Мерседес Бенц" на вінницьких номерах, за кермом якого перебував 31-річний житель Вінницької області. Поруч з автомобілем було виявлено дельтаплан марки "Naoprotee", на якому внесені зміни до конструкції для перевезення вантажу.

Дельтаплан та автомобіль "Мерседес" вилучено та доставлено на штрафмайданчик Берегівського РВ УМВС. Як пояснив сам вінничанин, вказаний дельтаплан він привіз на Закарпаття на замовлення якогось чоловіка, однак жодних документів на сам літальний апарат на вимогу працівників міліції не надав…

Правоохоронці підозрюють, що ці дельтаплани зловмисники мали намір застосовувати для доставки через держкордон України контрабандних цигарок. Техніку вилучено, слідство повинно встановити всіх учасників злочинної групи.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області

mvs.gov.ua

admin

Коментарі :


25.07.2014 11:24 пілот

100 пудов це барвівські сигарети


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат