Правоохоронці знайшли нелегальні автомати

admin 04.04.2013 18:42 КРИМІНАЛ

Згідно Закону України «Про заборону грального бізнесу в Україні» у нашій державі офіційно гральний бізнес заборонений, а тому працівники іршавської міліції проводять спеціальні заходи, аби виявляти факти незаконної діяльності   закладів, де розміщуються гральні автомати.

За останні роки в Україні гральні автомати набрали великої популярності, як серед молоді та і людей більш старшого віку. Гральний автомат – це наркотик: спробував раз хочеться ще, а далі   ти вже не помічаєш, як стаєш залежним від нього...

У гравця на думці тільки одне--де знайти гроші, в кого їх можна позичити?! Але борги потрібно повертати, та де взяти кошти, коли все програв… І тоді люди йдуть на радикальні методи: беруть кредити у банках, скоюють крадіжки, навіть вбивства, а дехто вирішує цю проблему ще гірше – самогубством...

Працівники служби по боротьбі з економічними злочинами Іршавського райвідділу міліції   Михайло Головей та Василь Німчук в ході перевірки ряду підприємців на предмет дотримання вимог законодавства при зайнятті господарською діяльністю   виявили три гральні автомати в одному з кафе міста Іршави. У подальшому правоохоронці разом з старшим слідчим Михайлом Золотарем вилучили дані   апарати, які не просто знаходились у залі, а були ввімкнуті і на одному з них грав відвідувач.

Даний факт вилучення ігрових автоматів занесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.   За цим фактом відкрите кримінальне провадження за ознаками ст. 203 ( Зайняття забороненими видами господарської діяльності) Кримінального кодексу України.



Віта ГОРЗОВ,
Іршавський РВ УМВС

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат