У справі про «закарпатський євротунель» крапку поставить тільки суд, – Грищенко (СБУ)

admin 19.03.2013 13:14 КРИМІНАЛ

Начальник Управління Служби безпеки України в Закарпатській області генерал-майор Геннадій Грищенко вважає, що поставити крапку в справі про викриття підземного тунелю на українсько-словацькому кордоні може тільки суд.

«До прийняття судом рішення коментувати щось, розкривати те, що стало відомо під час ведення досудового слідства, буде завчасним», – сказав Грищенко у інтерв’ю, присвяченому 21-й річниці СБУ.


«У 2012 році в провадженні нашого слідчого відділу перебувала кримінальна справа про незаконне переміщення через митний та державний кордон України товарів та предметів з використанням підземного тунелю. По цій справі до кримінальної відповідальності були притягнуті двоє громадян України, причетні до функціонування цієї підземної споруди. В листопаді 2012 року (до вступу в законну силу нового КПК – Авт.) справа була скерована до суду з обвинувальним висновком. Поставити крапку у ній може тільки суд. До прийняття судом рішення коментувати щось, розкривати те, що стало відомо під час ведення досудового слідства, буде завчасним», – вважає Геннадій Грищенко.  

http://zaholovok.com.ua

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат