На Берегівщині 17-річна дівчина отруїлася марихуаною

admin 26.02.2013 14:38 КРИМІНАЛ

Серед ночі в чергову частину Берегівського райвідділу міліції надійшло повідомлення від чергового лікаря приймального відділення Берегівської лікарні про те, що до них за медичною допомогою звернулася 17-річна мешканка міста. Лікарі діагностували в дівчини отруєння невідомою речовиною.

У лікарню прибула слідчо-оперативна група. Сама неповнолітня стверджувала, що вона на вулиці біля свого будинку викурила сигарету, яку випадково знайшла, після чого їй стало погано.

Але правоохоронцям, а саме начальнику карного розшуку Берегівського райвідділу міліції майору Руслану Поповичу, начальнику кримінальної міліції у справах дітей ст. лейтенанту Олександру Михайлову, ст. оперуповноваженому служби по боротьбі з наркотиками майору Стефану Кантору та о/у ВКМСД ст. лейтенанту міліції Володимиру Терелі ця розповідь дівчини видалася маловірогідною, й вони вирішили перевірити даний факт.

У ході перевірки було встановлено, що дівчина отруїлася внаслідок куріння цигарки з марихуаною, якою її пригостив приятель — 25-річний мешканець Берегова… Фігуранта справи затримали й вилучили рештки марихуани, яку той зберігав у пластиковій пляшці від ліків.

Наркотичну речовину вилучено й направлено на експертне дослідження. Відомості про цей злочин слідчими внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, попередня кваліфікація--ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України («Незаконне виготовлення, зберігання, наркотичних засобів»). Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або виправні роботи на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеження чи позбавлення волі на строк до трьох років.

Володимир Пуканич, Берегівський РВ УМВС

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат