Кримінальна хроніка дня (ОНОВЛЮЄТЬСЯ)

admin 22.02.2013 11:11 КРИМІНАЛ

На Закарпатті знову підпалили авто чиновника, цього разу — начальника Відділу по боротьбі з незаконним обігом наркотиків Ужгородського УМВС Василя Швардака.


Близько 2.30 ночі п’ятниці невідомі підпалили авто начальника Відділу по боротьбі з незаконним обігом наркотиків Ужгородського УМВС Василя Швардака.

Невідомі проникли на подвір’я приватного будинку посадовця в Мукачеі та підпалили його особисте авто Suzuki Grand Vitara бордового кольору.
Авто підпалили з боку капота, лівого переднього колеса. Власник першим і почав гасити вогонь, ще до приїзду пожежних. Відтак, було попереджено займання автомобіля Lada, припаркованого поруч в дворі.


фото   Мукачево.net
У коментарі Мукачево.net Швардак зауважив, що підпал він пов’язує з своєю професійною діяльністю.
Відразу після повідомлення про підпал на місце подій прибули правоохоронці. Порушена кримінальна справа за фактом підпалу.
На перший погляд, у авто повністю знищено передню частину (капот).
Нагадаємо, що вночі 1 грудня 2012 року, на день прокуратури, в Мукачеві невідомі підпалили Mercedes ML 350 bluetec 2012 року випуску сім’ї прокурора міста Руслана Біловара, припаркованого на подвір’ї його власного будинку.
До слова, за інформацією прокуратури та особисто прокурора області Анатолія Петруні, підпали автомобілів посадовцями стали виразною особливістю Закарпаття.
http://www.pravda.com.ua/news/2013/02/22/6984067/
++++++++++++++++++++++++++++++++++
Траса Київ-Чоп хотіла забрати чергові два життя

Чергове ДТП сталось на трасі Киїів-Чоп
Вчора близько 9-ї ранку на автодорозі «Київ-Чоп» трапилась ДТП. Як наслідок – постраждали двоє людей.
За попередньою інформацією, водій автомобіля «Ford Fusion», 70-річний львів’янин, не обрав безпечної швидкості руху, а також не врахував дорожню обстановку, внаслідок чого виїхав на смугу зустрічного руху, де зіштовхнувся із позашляховиком «Mitsubishi Pajero». Про це поінформувала прес-служба управління ДАІ у Львівській області.
Постраждали двоє пасажирів автомобіля ««Ford Fusion», мешканці Львова, 47-річна жінка та 69-річний чоловік. Їх було доставлено до Сколівської районної лікарні. У постраждалого львів’янина – закрита черепно-мозкова травма, перелом ребер, забої, а у жінки – струс головного мозку.
Інтернет видання: UA-SLOVO.NET

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат