Справу по корупційних діяннях депутата Ужгородської міськради І. Волошина «вестиме» інший суддя

admin 20.02.2013 12:17 КРИМІНАЛ

Так, сьогодні під час розгляду справи щодо депутата Ужгородської міської ради Івана Волошина про адміністративне правопорушення у вигляді вчинення корупційного діяння стороною звинуваченого судді Віталію Сочці заявлено відвід.

Сьогодні, з третьої спроби в Ужгородському міськрайонному суді відбулось судове засідання у справі про корупційне діяння щодо депутата міськради Івана Волошина. На засідання, окрім судді, прибув старший прокурор області Сергій Малицький та представник сторони захисту адвокат Артур Габрієлян. Також як свідок був присутній представник СБУ.

Після оголошення початку засідання представник сторони захисту вніс на розгляд суду клопотання про відвід судді Віталія Сочки. Мотивація – служба судді в минулому в органах прокуратури і приналежність до них у нинішній час його рідних, зокрема, брата. «У матеріалах справи зазначено, що суддя Зарева, яка мала займатись розглядом справи, взяла самовідвід у зв’язку із робою в органах прокуратури чоловіка. Оскільки ж суддя Сочка свого часу також був працівником прокуратури, там працював його батько і нині продовжує працювати брат, ми вважаємо, що в такій ситуації можливий тиск на суд з боку прокуратури», – мотивував клопотання про відвід судді адвокат.

Відтак у нарадчій кімнаті судом було задоволено клопотання – судді Віталію Сочці заявлено відвід. Тепер справа має бути передана в канцелярію для подальшого розприділення.


Тетяна Кашуба, Закарпаття онлайн

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат