У Закарпатті за 10 тисяч доларів задушили жінку

admin 05.12.2013 11:24 КРИМІНАЛ

63-річний пенсіонер із с. Калини і повідомив, що близько 21.50 год. він у своєму будинку виявив труп своєї 59-річної дружини.

Тіло зназодилося на першому поверсі двоповерхового будинку у вітальній кімнаті на підлозі на спині, руки зв’язані за спиною за допомогою кабелю від електроподовжувача, область ротової порожнини зав'язана байковою кофтою синього кольору, на носі візуально видимі ссадини.

Як розповів чоловік загиблої, в період часу з 19.00 по 21.40 год. він перебував у приміщенні літньої кухні на відстані 8-10, від будинку, де переглядав програму передач по телевізору, згодом вирішив повернутися в будинок, де й виявив труп своєї дружини.

Під час огляду помешкання будинку у вітальній кімнаті перекинутий диван, відчинені дверцята на шафі, в якій одяг та речі не перекидані. Зі слів чоловіка загиблої, на дні вищевказаного дивану зберігалися грошові кошти в сумі близько 10 000 доларів США, які пропали.

Попередньою причиною смерті жительки с.Калини є механічна асфі'кція. Також встановлено, що невідомі особи з будинку скоїли крадіжку грошових коштів в сумі 8000 доларів США. 100 Євро та 70000 російських рублів. Труп жінки для встановлення причини смерті направлено на розтин до Тячівського СМЕ.

З місця події вилучено 3 сліди матерії, 12 слідів пальців рук, 1 слід долоні, 1 слід низу взуття, кухонний ніж, розетку, сліди біологічного походження схожі на кров, 2 сліди одорологічного походження.

За даним фактом Тячівським РВ УМВС внесено відомості в єрдр та розпочато досудове розслідування за ознаками ч.2 ст. 115 ККУ, – повідомляє УМВС України в Закарпатській області.

admin

ТЕГИ : Міліція

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат