На Закарпатті затримали зловмисників, які жорстоко побили битами керівника Хустщини Якубця

admin 03.12.2013 13:57 КРИМІНАЛ

Днями закарпатські правоохоронці затримали осіб, які скоїли резонансний злочин – напад на керівника Хустщини Василя Якубця.

Нагадаємо, що в ніч з 20 на 21 квітня цього року невідомі зловмисники в масках, озброєні битами, напали вночі у селі Іза Хустського району біля будинку за місцем проживання на Василя Якубця – депутата районної ради, помічника-консультанта голови Закарпатської ОДА, котрого невдовзі після цього Указом Президента України було призначено головою Хустської РДА.

Бандити завдали потерпілому численних ударів битами, після чого втекли з місця пригоди. Потерпілого госпіталізували до лікарні. Весь цей час нападників розшукувала міліція. І от нарешті цей резонансний злочин вдалось розкрити.

У ході проведення оперативно-розшукових заходів працівники сектору карного розшуку Хустського міськвідділу міліції та обласного управління карного розшуку за вчинення данного кримінального правопорушення затримали двох непрацюючих мешканців м.Хуст віком 30 та 28 років. Відносно даних осіб обрано запобіжний захід – тримання під вартою і поміщено в слідчий ізолятор.

Розслідування цього резонансного злочину триває.

За даним фактом порушено кримінальне провадження за статею 15 та 115 ч.1 (Замах на вбивство), за що передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 7 до 15 років.

admin


За матеріалами СЗГ УМВС України у Закарпатській області

ТЕГИ : Міліція

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат