Закарпатці подали до угорського та словацького консульств фальшиві банківські довідки

admin 20.11.2013 11:56 КРИМІНАЛ

Сьогодні, 20 листопада, відбулася презентація аналітичного звіту «Оцінка динаміки візової політики і практики Угорщини та Словаччини в консульських установах на території Закарпатської області».

Серед іншого було озвучено ряд проблем, з якими стикаються працівники Генеральних консульств Угорщини та Словаччини під час роботи.
Щодо думки консульських службовців з боку Словаччини, то основною проблемою вони назвали подання недостовірних даних, наприклад фальсифіковані довідки з банківських установ та туристичні візи, які покликані легалізувати громадян, які давно проживають на території Словаччини (близько 300 випадків). До того ж частими порушеннями були фальшиві печатки угорських митників.

Основними проблемами Генерального консульства Словаччини також залишається обмеженість приміщень. Консульство пробує розширятися у чинних межах. Зокрема воно розширювалося і під час самого дослідження.
Дуже серйозна проблема назвали також спроби фіктивної онлайн-реєстрації. Люди котрі навіть не є заявниками займають місця шляхом електронної реєстрації, що значно затягує в часі процес роботи консульств. «Це організований хакерський напад», - кажуть там.

Службовці угорського консульства висловилися, що типовими помилками стали неповний перелік документів, неточності даних та подання фіктивних документів.
Отож, основні помилки громадян за обома консульствами це - неточність інформації, фіктивність, нецільове використання отриманої Шенгенської візи.

Мукачево.net

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат