В Ужгороді муніципала спіймали на хабарі. Чиновнику загрожує 10 років тюрми

admin 18.11.2013 10:04 КРИМІНАЛ

Працівник муниціпальної міліції просив у приватного підприємця 800 гривень: бізнесмен хотів відкупитися від покарання за самовільне встановлення реклами. Тепер хабарнику загрожує 10 років позбавлення волі.


Як з’ясували правоохоронці, посадовець вимагав та отримав вигоду у приватного підприємця, за непритягнення його до адміністративної відповідальності, за   встановлення самовільної реклами, біля магазину.

Наразі подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження за частиною 4 статті 368 Кримінального кодексу України (неправомірна вигода у великому розмірі або вчинене службовою особою, яка займає відповідальне становище, або за попередньою змовою групою осіб, або повторно, або поєднане з вимаганням неправомірної вигоди), - повідомляє УМВС України у Закарпатській області.

За отримання неправомірної вигоди підозрюваному загрожує позбавлення волі на   строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

zaholovok.com.uа

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат